​Dëshmia: Një grua plot me eksploziv mes terroristeve

Mes terroristeve që po mbajnë rreth 100 pengje, mendohet të jetë edhe një grua.

Sipas dëshmisë se njërit prej personave që kanë dalë nga salla e pengjeve janë 3 persona të veshur me xhupa të zinj dhe plot me eksploziv. Pengmrrësit janë të moshës 20-30 vjeç.

Loading...