Nazif Zejnullahu

PINUÇKA! Emër rus?

Jo, është shqip, por mund të jetë me lidhje politike moskovite; ku ta dish. 

Ata që ulërijnë sot nëpër salla: UÇK! UÇK! janë vazhdues të atyre që kështu kanë thirrur në vitin 2001 në Sellcë dhe, pastaj, në Shipkovicë (Tetovë). 


Të dyja palët e kanë pasur pinin (bankar) në xhep dhe sipas tij kanë manipuluar – në mal, ndanë ndonjë rruge urbane e kështu me radhë (ehe, i kanë thënë vetes, madje, edhe “misionarë”, që populli i habitur t’i shëmbëllejë me Skënderbenë!)…


Epo, kush do t’i fitojë zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare, anti-krizë, të 11 dhjetorit në Maqedoni? 


PINUÇKA! 


Mirë, be mirë, çka pëllet ashtu si hajvan!?

Loading...