​Sulmohet edhe një gazetar në Shkup, ja kush është!

Sot deri sa ka qenë në restorantin Vodenica në Shkup është sulmuar verbalisht gazetari Borjan Jovanovski, transmeton Gazeta Lajm. Siç shifet në videon e publikuar, një djalë i ri i është ofruar Jovanovskit dhe pasi e sulmon verbalisht edhe e ka pështyrë.

Loading...