Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës Hashim Thaçi ka reaguar pas sulmeve që po vazhdojnë të ndodhin në Paris.

“Jemi të shokuar me sulmet në Paris ku po raportohet për shumë viktima. Kosova lutet për familjet dhe popullin francez sonte. HTH”, shkruan Thaçi në Facebook.

Loading...