Në stafin e punës ka dhe nga ata që nuk do ju pëlqejnë. Por nëse shefi dhe kolegët kanë shfaqur shenja që nuk ju pëlqejnë, diçka me siguri keni bërë.
Ndoshta nuk e ke kuptuar se çfarë ka ndodhur, por mund të kesh krijuar vese që janë aspak profesionale për një vend pune. Por meqë kolegët nuk ja u thonë, hidhini një sy kësaj listës. MburrjaArdhja me vonesë në punëParaqitja me vonesë në çdo takim të mundshëmMban vendin pisPyet shumë Ankohesh shumëKe higjienë të pakët vetjakeHiqesh si i sëmurë kur nuk jeReflektoni stresBëni diçka tjetër kur jeni nëpër takimeNdërpret të tjerëtJe shumë i zhurmshëmBëni telefonata personale gjatë gjithë ditësBëni thashetheme për të tjerëtShmangni eventet sociale

Loading...