Buxheti për mbrojtjen për 2018 do jetë më i lartë për 15% e që kap shumën prej 6.4 miliard denarë e i rritur për më shumë se 820 milion denarë e që një nga prioritetet më të mëdha është dhe paga e ushtarëve për 10% më shumë nga 1 janari, transmeton Zhurnal.mk

“Jemi të sigurtë se ARM do ketë vend të rëndësishëm që i takon krahas funksionit të tyre por që nga dita e parë që jemi përballur me këtë situatë ne po punojmë në zgjidhjen e këtij problemi”, ka thënë kështu ministrja e mbrojtjes Radmila Shekerinska.

3.7 miliard denarë janë paraparë për paga dhe shpenzime tjera e që për gjithë përbërjen ushtarake janë destinuar 254.6 milion denarë.

Loading...