Autostrada Kumanovë-Gostivar me gjatesi 113 km,ka gjithësejt 6 vendpagesa rrugore ku kalimtari me makine duhet të paguaj për një drejtim 240 denarë nëse paguani me euro do ju kushtoj 5.50 €.

Kjo shume paguhet edhe në kthim,pra shkuarje-ardhje 480 denarë ose 11.00€. Por këto pika të pagesës janë në kryqëzim, pasi që dy pika janë në Autostradën e Korridorit 10 dhe katër pika në Korridorin 8. (INA)

Loading...