Dje në orën 14.30 në Stacionin Policor në Cair, 36 vjeçari S.S. i punësuar si punëtor social në Jetimoren “25 maj” ka lajmëruar se me 27.04.2018 është zhdukur një 17 vjeçar nga jetimorja.

Sipas informacioneve paraprake ai ka shkuar tek gjyshja e tij në Dellcevë dhe nuk është kthyer më në jetimore shkruan ekspress.

Po ndërmerren masa për gjetjen e personit.

Loading...