Një vajzë adoleshente që nxorri në ankand virgjërinë e saj në këmbim të një iPhone 8, ka marrë një mësim të tmerrshëm.

Raportohet se 17-vjeçarja e kishte postuar ‘ofertën’ në një forum në internet, ku thoshte se do të hiqte dorë nga virgjëria nëse dikush i jepte para në vlerën e një Iphone 8.

Por një vlogger-e (person që merret me videot online) vendos t’i japë kësaj vajze një mësim të mirë.

Ajo e kontakton si një person i interesuar për të bërë “marrëveshje” me të dhe gjithçka regjistrohet.
Takohet me vajzën dhe ajo i thotë: “Secili merr atë që do”.
Pastaj i jep asaj rreth 60 paund si “depozitë” dhe caktohet ora dhe vendin për të kryer marrëdhënie.
Por adoleshentja nuk ia ka idenë se do të turpërohet publikisht.

Kulmi i shfaqjes ndodh kur vajza ndodhet brenda dhomës së hotelit me klientin e saj, i cili i dorëzon një iPhone 8 të ri për t’i fituar besimin.
Por gjërat shkojnë keq për vajzën kur tre burra të tjerë – njëri me një aparat fotografik – hyjnë në dhomë dhe treshja thotë se duan të “argëtohen” pak.
Adoleshentja e tmerruar mbështetet në shtrat dhe pastaj vajza që organizoi gjithçka del nga banjo e dhomës së hotelit për të ndaluar skenën.

“Tani ke frikë?”, i ulëret ajo vajzës, e cila po qante në krevat. “Epo, është tepër vonë tani!”, shton vlogger-ja. Duke thënë: “Nuk ia vlen të shesësh asgjë vetëm për një telefon”.
Në fund, ajo urdhëron të gjithë burrat, duke përfshirë edhe kameramanin, që të dalin nga dhoma e hotelit në mënyrë që të flasë privatisht me adoleshenten. Burimi: Mirror