Kronikë

24 vjeçari nga Tetova e detyron gruan e tij që të merret me prostitucion

Njëzet e katër vjeçarja B.J. nga Recica e Madhe, dje ka lajmëruar një dhunë në familje e kryer nga burri i saj A.J. një vit më i ri se ajo, transmeton TetovaSot.

Ditën rreth mesditës, në prezencën e dy fëmijëve të tyre adoleshent, ai ka nisur që të zihet me të, ta thyej një pjesë të shtëpisë dhe disa herë e ka goditur në kokë, pasi që në natën paraprake, ashtu si ka thnë se ka detyruar në prostitucion dhe ajo nuk është pajtuar me këtë gjë.

I padituri A.J. sipas rrëfimit të saj, një kohë të gjatë e ka detyruar që të merret me prostitucion dhe pastaj ia ka marr paratë.

Shumë shpejtë pas padisë, në koordinim me prokurorin publik ai është arrestuar dhe mbajtur në Stacionin policor në Tetovë, ku pas bisedës informative është lëshuar në shtëpi dhe ndaj tij do të vijojnë gjobat adekuate.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top