245 njerëz kërcejnë nga ura njëherazi (VIDEO)

Në një marifet të mbushur me adrenalinë, 245 persona kanë kërcyer me konop nga një urë në Brazil.

Të lidhur me rripa të sigurisë në gjoks, 245 burra dhe gra u lëshuan njëherazi nga ura e lartë 30 metra dhe u luhaten sikur lavjerrës në tentim për ta thyer rekordin botëror në Hortolandia, afër Sao Paulos, transmeton Express.

Edhe pse ende nuk është njohur nga Libri Botëror i Genisit, ky grup jo zyrtarisht e ka thyer rekordin aktual të një kërcimi që kishte përfshirë 149 persona në prill të vitit 2016. Rekordi i kaluar ishte vënë po në të njëjtin vend. /Express/

Loading...