Të martën, (04.09.2018), në stacionin policor në Çair 26 vjeçarja L.D. ka njoftuar policinë se pesë ditë më parë, respektivisht më 30 gusht, bashkëshorti i saj ka dalë nga shtëpia rreth orës 16 dhe nuk është kthyer. Policia njoftoi se po merr masa për gjetjen e personit.

Loading...