Qytetarët e Kosovës po përballen me pritje të gjata në pikëkalimin kufitar të Bllacës që ndanë Kosovën me Maqedoninë, për shkak të kolonave të gjata të veturave që janë krijuar.

Vikendi dhe festa e 28 Nëntorit me gjasë ka shtyrë qytetarët e Kosovës të marrin rrugë drejt Maqedonisë.

 

Loading...