Gjykata Penale në një procedurë paraprake i ka caktuar paraburgim prej tridhjetë ditëve, drejtorit për siguri dhe kundërzbulim (DSK), Vladimir Atanasovski, për shkak të përfshirjes në ngjarjet e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë.Gjykata Penale në një procedurë paraprake i ka caktuar paraburgim prej tridhjetë ditëve, drejtorit për siguri dhe kundërzbulim (DSK), Vladimir Atanasovski, për shkak të përfshirjes në ngjarjet e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë.

Loading...