Kërkon ndihmën e shoqërisë 4-vjeçari nga Skenderaj, Hasan Mehmeti, i cili është diagnostikuar me kancer në veshkë.
Ndërkaq për trajtimin e kësaj sëmundjeje nevojitet trajtim jashtë vendit, dhe shuma që kërkohet është 45 mijë euro e cila është e papërballueshme për familjen Mehmeti.
Më poshtë keni të dhënat nga ku mund t’i ndihmoni Hasanit të vogël./korrespodenti

Loading...