Kronikë

60-vjeçari shqiptar gënjen 10-vjeçaren me ëmbëlsira, e merr në shtëpi dhe abuzon me të

Kanë dalë në dritë detaje të tjera në lidhje me abuzimin seksual që dyshohet se 69-vjeçari nga Kavaja ka bërë ndaj një vajze të mitur, vetëm 10 vjeçe.

Konkretisht denoncimin me rastin në fjalë e ka bërë babai i vajzës, i cili ka thënë se Lik Çaça ka kryer vepra të turpshme ndaj vajzës së tij.

Lik Çaça e kishte gënjyer vajzën e vogël, duke i thënë se do t’i jepte ëmbëlsira, por më pas e kishte marrë në shtëpi. Fëmijët e tjerë të lagjes kanë lajmëruar babain e vajzës, i cili menjëherë ka njoftuar policinë dhe 69-vjeçari është kapur në flagrancë me vajzën në shtëpi.

Ndërkohë që Çaça ka mohuar çdo akuzë në lidhje me abuzimin me vajzën e vogël, në fakt edhe 10-vjeçarja në prani të psikologes nuk ka pohuar asgjë, por thjesht ka nisur të qajë. Për babain e vajzës ky është një fakt konkret që 69-vjeçari me shumë mundësi ka abuzuar me vajzën e tij të vogël.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top