73 persona, mes tyre edhe fëmijë, janë bërë viktimë të një sulmi ajror në provincën Idlib, e cila kontrollohet nga rebelët.

Aeroplanët luftarakë rusë dhe helikopterët e aeroplanët luftarakë të Sirisë, janë duke kryer sulme të mëdha ajrore qe disa muaj, kundër rebelëve në këtë pjesë të Aleppos.

Sipas mbikëqyrësve, në mesin e të vrarëve në Maarat al-Numan janë edhe pesë fëmijë dhe gjashtë anëtarë të një familje.

Loading...