Një 51-vjeçare ka rënë në pranga pasi akuzohet për mashtrim. Policia e Fierit njofton se ajo i ka marë
një shtetasi 7500 euro duke e gënjyer se do t’i parashikonte fatin me filxhan. Liljana Llapashtica, 51
vjeçe, nga Radostina-Vadhizë, Fier njihet si fallxhore në zonë dhe ka qenë e dënuar edhe më parë për
mashtrim. Më 30 prill ajo i ka marrë një 44-vjeçari nga Patosi sasinë e parave duke e mashtruar.
“Ndalimi i kësaj shtetaseje u bë pasi Prokuroria Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier në datë
08.06.2018 ka nxjerrë Urdhër për ndalimin e saj, sepse në datë 30.04.2018 i ka marrë me anë të
mashtrimit 7500 Euro shtetasit A.I, 44 vjeç, banues në Patos”, thotë policia e Fierit. Materialet i
kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier për veprën penale “Mashtrimi”

Loading...