Kriza në Maqedoni në vend se të zgjidhet, po thellohet edhe më tepër. Ajo ka dalë jashtë kornizave kushtetuese dhe ligjore duke u futur në një vakum juridik, që e bën këtë krizë edhe më të komplikuar. Për të biseduar lidhur me zhvillimet aktuale i ftuar i radhës në emisionin InBox Debativ ishte kryetari i LR PDSH-së, Zijadin Sela. A do të ketë takime të reja të lidereve, a janë rritur gjasat për unifikim opozitar para zgjedhjeve të ardhshme lokale ishin vetëm disa nga pyetjet në të cilat u përgjigj kryetari i LR PDSH-së në këtë emision. Intervistën plotë mund ta përcillni në videon më poshtë.

Loading...