Në Rruga drejt sonte i ftuar është njeriu që ka përgjegjësi më të madhe në vend, por edhe njeriu ndaj të cilit shfaqen pakënaqësi, sepse kritikuesit mendojnë që reformat dhe ndryshimi i jetës duhet të ndodh shpejt. Sonte në Rruga drejt është kryeministri Zoran Zaev.

Loading...