Në intervistën për “OTV Prilep” në kuadër të projektit “Sëmundjet Fëmijërore të Demokracisë”, sekretari shtetëror në Ministrinë për administratë dhe shoqëri informatike, Jahi Jahiu, ka folur edhe lidhur me mundësinë për uljen e numrit të ministrive dhe institucioneve tjera shtetërore. Emisioni i plote do te emitohet te premten (neser).