Sabri Bajgora është kryeimam në Bashkësinë Islame në Kosovë, por përveç angazhimeve në këtë institucion fetar, ai gjen kohë edhe për diçka krejtësisht tjetër.

Ndoshta shumë kush e ka pëlqyer dhe degjuar ilahin e këngëtares popullore, Violeta Kukaj “O Allah”, por pa e ditur se kush fshihet mbas këtij teksti.

Është pra ky hoxha Sabri Bajgora që ka shkruar tekstin e kësaj ilahie, transmeton Magazina.al.

Kjo na lenë të kuptojmë që Bajgora, përveç kryerjes së ritualeve fetare, merret edhe me shkrime të teksteve.