Një fakt që mund t’ju frikësojë, t’ju luajë mendsh, të thyejë çdo bindje tuajën për mënyrën e krijimit të njeriut, fakt që do t’ju befasojë.

Është aktor profesionist i zombive. Ai ka humbur syrin e tij në luftën me kancerin, por kjo nuk e ka ndalur atë që ta shijojë jetën. Pavarësisht se sa e ndjeshme është historia e tij, pamja e tij me të vërtetë është frikësuese.

Michele është nga Gjermania dhe ka belin më të hollë në botë.

Kim Goodman është në gjendje të nxjerrë jashtë sytë e saj sikurse një person i çmendur, vetëm se duhet të siguroheni që të mos e shikoni për një kohë të gjatë!

 

Loading...