ShowBiz

A është kjo këngëtarja më e bukur shqiptare me mbulesë?

19357587-1901089710165134-1613503006-n_1497810925-2895744

Këtë javë në emisionin N’Kosovë Show ishin motrat Burniku dhe Shaqir Palushi.

Shaqir Palushi njëherit pronar i kompanisë Fruteks foli për suksesin e kësaj kompanie dhe pijen më të shitur shqiptare Golden Eagle.

Ai në këtë emision dhuroi donacion për një familje nga Istogu, së cilës do t’i ndërtohet një shtëpi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top