3 repera që vijnë prej 2 lagjeve asaj të Fushë Topanës dhe Severit “Veriut” të Shkupit, ky është bashkëpunimi i dytë i tyre, i pari ishte StripHop dhe tani UncutRAW. Po para kësaj muzike Dado e lancoj edhe projektin e dytë të tij solo i cili i pari ishte “Stonebridge” apo ura e gurit në krejt këta këngë dhe video shihen dhe dëgjohet zëri urban i cili mund të themi lirisht se zëri urban i këtij qyteti është DADO dhe bashkëpunëtorët e tij në këtë sferë siç janë A Loc, Ummet, Anarker, Mamka, Dj Pitti etj…

Sipas Burimeve të Lajm, Dado s’ka për të ndalur me projektet e tij.

 

Loading...