Politologu Alajdin Demiri, në intervistën e fundit për Lajm TV është shprehur për ngjarjet e fundit në skenën politike. Ai kujton se gjuha shqipe është zyrtarizuar qysh më vitin 1997 dhe se tani kemi të bëjmë me çështje teknike rreth aplikimit të ligjit. Sipas tij, është e palogjikshme frika e maqedonasve për ligjin në fjalë.

Loading...