Shkruan Liljana Çerri

Jemi kthyer ne gurë shahu si popull vrasim njëri tjetrin ku për xhelozi, ku per varferi, ku për politikë, ku për trafiqe. Por që tetë vrasin se nuk e do një njeri të lidhesh jete me të kjo ska asnjë shpjegim. Dy studentë ekselence brez i ri kryejnë aktin me të frikshëm atë qe zoti duhet ta bëjë.Ej kujdes keni dalë para zotit para jetës duke marr jetë kjo nuk ju takon juve dhe askuj tjetër përveq të Madhit Zot kjo kompetencë ekskluzive I takon vetëm atij dhe askuj tjetër. Neve si njerëz na takon që nëse nuk mund ta duam ndonjëher njëri tjetrin për lidhje emocionale të paktën ta respektojmë njeriun tia respektojmë të dejtat dhe liritë e tijë që janë të shenjta edhe para Zotit dhe para Kushtetutës dhe Ligjeve. . Turp për këtë shoqëri që I ka shkëputur mardheniet FAMILJE – SHOQËRI turp për ata meshkuj që jane pa shtyllë kurrizore që nuk pranojnë humbjen dhe që nuk pranojnë se nuk i duan të gjithë. Turp për shoqërinë civile që e ka lëshuar rininë në duart e instagramit dhe facebook. Turp për shtetin që ka harruar të trajnojë punonjesit e vetë se sit u përkushtohen obligimeve për tu kujdesur që qytetarëve tu sigurojnë siguri dhe qetësi. Mjere ti o vajze qe i the JO djalit se duhet ta dije jemi në Shqiperi ku nuk u thuhet JO meshkujve. Mjerë ti o engjëll që te tha STOP jeta. Bukur e ke thënë ARMER KURRE NUK VRASIN VETE NJEREZ , NJERËZIT VRASIN NJERËZ.
TU PREHTE SHPIRTI NË PAQE DHE PARAJSE ATY KU TË KESHË MUNDËSI TË THUASH JO DHE PO KUR TË DUASH TI.

Loading...