Mik e dhëndërr si duket nuk po i ndahen njëri-tjetrit, aq më tepër tani kur më e dashura e tyre Adelina, ka nevojë të jetë e shoqëruar meqë është në pritjen e bebes.

Këngëtarja, vërtetë ka gjetur lumturinë e plotë pranë bashkëshortit për të cilin u përfol jashtëzakonisht shumë në shtypin rozë, shkruan Kosovarja.

Por, asgjë më nuk i bën përshtypje Adelinës, dhe këtë po e konfirmon pëmes imazheve ku shfaq burrin si një ‘adoleshente e dashuruar’.

E një vend të veçantë në zemrën e saj, padyshim zë edhe vëllai i saj me të cilin siç është shprehur vetë Tahiri, ndan çdo gjë që lidhet me jetën e saj.

Tani, ajo ka publikuar një imazh ku duket mjaft bukur, e pos kësaj edhe dy fotografi të tjera, vëllai e bashkëshorti si duket janë takuar siç e do rendi.