Dikur e pëlqenin, e donin, e komplimentonin.

Ajo konsiderohej një ndër femrat më të bukura shqiptare dhe jo pa arsye, shkruan “Kosovarja”.

Dhe, në një moment të gjithë u kthyen kundër këngëtares, madje duke e gjykuar fuqishëm.

Dihet se përse ndodhi ky reagim. Krejt për shkak të martesës së saj me një burrë maqedonas, nacionaliteti i të cilit qoj peshë shqiptarët, shkruan “Kosovarja”.

E, megjithatë, Adelina po e shijon jetën. Në prag të lindjes, ajo po kënaqet në vende përrallore./Kosovarja/

Loading...