Adelina Tahiri pas publikimit të shtatëzanisë së saj nuk u bë më e gjallë në dalje publike përveç fotove që postonin familjarët e saj. Por festa e ditëlindjes së Big Mamës bëri që Adelina të dal për herë të parë në publik pas lidhjes dhe shtatëzanisë së saj.

Edhe pse në fillimet e shtatëzanisë Adelina nuk ka patur ndryshime të mëdha në fizik por barku i saj dukej pak i rrumbullakosur.

Loading...