Adem Ramadani është i ftuar i kësaj jave në emisionin n’Kosovë Show.

Ramadani ka treguar shumë detaje nga jeta e tij.

Në një moment ai ka ngrit në këmbë publikun kur këndoi himnin kombëtar.

Ai u befasua nga vajza e vogël Argjenda Selimi si dhe interpretoj disa ilahi.

Shikone momentin kur Adem Ramadani këndon himnin kombëtar, minuta 128:00

Më poshtë e keni emisionin e plotë n’Kosovë Show me të ftuar Adem Ramadanin:

Loading...