Edhe diçka per rastin e Almirit:
Si ka mundësi që asnjëra nga Ambasadat më të fuqishme që çireshin për reforma në gjyqësi nuk reagoi qoftë me një deklaratë të vetme. Si ka mundesi qe selia e BE-se mos reagoj qofte edhe per ndryshimin e procedurave ne lidhje me rastin. Ose pse nuk reagon ai ambasadori i famshem qe dha mendim per ligjin e gjuhes kur tha se ligji ka shume mangesi por nuk jep mendim per rastin e Almirit.

Ose ne jemi vetem statistike dhe nuk na bejne hesap per qenie njerezore!!

Loading...