Ambasadori i Arabisë Saudite në Shtetet e Bashkuara, Khalid bin Salman al-Saudi, ka një stil jete tejet luksoz.

 

Ai është pjesë e familjes mbretërore të Arabisë Saudite duke pasur parasysh se mbreti Salman është babai i tij dhe vëllai më i madh është Princi i Kurorës, Mohammad bin Salman, raporton Businessinsider.

Al-Saud është vetëm 28 vjeç dhe ka  shërbyer si pilot në Forcën Ajrore Mbretërore përpara se të bëhej ambasador në vitin 2017. Që atëherë, ai e kalon kohën në një vilë prej 12 milion dollarësh që e bleu si student i Georgetown. Ndërsa udhëtimet i kryen rregullisht me një Boeing 767, i cili e ka koston 30 mijë dollarë-ora.

Loading...