Etnologu Afet Jashari është i ftuar nga instituti i Albanologjisë për të marë pjesë në javën kulturore për të prezantuar trashëgiminë shpirtërore dhe kulturore të shqiptarëve të Maqedonisë, transmeton Lajm.

Temën të cilën shtjelloi Jashari ishte,, Pehlivanizmi si vlerë e trashëgimisë kulturore në Maqedoni.

Pjesemares në konferencën e instutit albanologjik në Prishtinë marrin pjesë studjues nga të gjitha trojet etnike shqiptare../Lajm/

Loading...