Anëtari i kryesisë qendrore dhe zëdhënësi i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi ishte i ftuar në një emision të Tv “Globi” ku ndër të tjera potencoi se ish lideri i RDK-së, Rufi Osmani është një vlerë për të gjithë shqiptarët, duke shtuar se për këtë Lëvizje është shumë me rëndësi respektimi i vlerave.

“Dua të theksoj edhe diçka meqë jemi në Gostivar, Rufi Osmani është një vlerë jo vetëm për Gostivarin por për të gjithë kombin, dhe fakti që ai nuk ka dalë fitues nuk e bën atë më nën hije se BDI-ja, sepse për neve më i rëndësishëm është Rufi Osmani se sa të gjithë përfaqësuesit e BDI-së në Qeveri”, – theksoi Gashi.

Loading...