Njohës të rrethanave politike dhe kandidatë për kryekomunar në zgjedhjet e 15 tetorit në emisionin AGORA kanë folur për fenomenin e shpalljes së kandidatëve vetëm një muaj e gjysmë para zgjedhjeve, konkretisht më 9 shtator kur ishte edhe afati përfundimtar.

Është pjesë kjo e kulturës politike të partive tona apo pjesë e kalkulimeve tjera…?!