Roli i mediave në përshpejtimin e procesit eurointegrues. Sfidat e mediave në Maqedoni dhe kapaciteti i qeverisë aktuale për të krijuar atmosferë të re mediatike ka qenë temë diskutimi në emisionin “Agora” në Lajm TV, ku mysafir ishte i pari i Shoqatës së gazetarëve të Maqedonisë, Naser Selmani.

Loading...