Maqedoni

Ahmeti doli nga selia e LSDM-së, a u arrit marrëveshje për qeveri?

 

Pas dy orëve e gjysëm ka përfunduar takimi mes liderëve të LSDM-së, Zoran Zaev dhe atij të BDI-së, Ali Ahmeti. Pasi doli nga selia e LSDM-së, Ahmeti nuk deshit të komentojë, por tha se opinioni do të njoftohet përmes një kumtese.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top