“Mendojë që fundi i janarit të filloj ratifikimi I anëtarësimit të Maqedonisë për të qenë anëtarja e 30 e NATO-s, kështu që nuk ka proces të lehtë, nuk ka zhvillime që mund të thuhet lehtësisht janë kaluar, sigurisht se ka pas përballje ngamë të ndryshme, por gjërat kanë hyrë në binarë pa kthim dhe jam shumë i sigurt se 15 janari do të jetë rezultati i shumëpritur”, tha Ahmeti.

Loading...