Ajri në Prishtinë vazhdon të jetë shumë i ndotur, dhe i rrezikshëm për shëndetin e qytetarëve, transmeton Koha.net.

Nga matja e fundit bërë nga Qendra për matjen e cilësisë së ajrit në Prishtinë vazhdon të jetë “i pashëndetshëm”.

Sot ndotja është përsëri e lartë, 167 ppm, megjithatë më i ulët se dje që ishte 180 ppm.

Njerëzit që kanë probleme me frymëmarrje dhe ata aktivë duhet t’i shmangin ushtrimet e tej zgjatura në natyrë, sidomos fëmijët.

Loading...