Ajshe Aliu nga Fshati Llopat në komunën e Kumanovës vuan nga sëmundja e Boshtit Kurrizor dhe ka nevoj ugjente per operim ne Slloveni, njofton agjencia e lajmeve INA.
Nga pamundësia finansiare dhe gjendja e shumë e rëndë sociale nuk është në gjendje të operohet me mjete vetanake.
Prandaj çdo ndihmë e juaja ështe një pikëe shprese për lumturinë dhe për kthimin në jetën normale për motrën tonë Ajshe Aliu.

Loading...