Mbrëmë rreth orës 19.20 në Çairi të Shkupit, ka ndodhur një aksident mes një veture “Golf 4” dhe një “Audi”, me targa të Shkupit, me crast u lëndua rëndë një person. Personi i lënduari është dërguar menjëherë në spitalin e Shkupit ende nuk dihet për shëndetin e tij, por dëshmitarët thonë se aksidenti ishte i tmerrshëm.

Loading...