Një aksident i rëndë para orës 20 ka ndërpre komunikacionin në urën mes Gjorçes dhe Dame Gruevit (Ge-Ge).

Sipas dëshmitarëve okularë, pas aksidentit ka pasur kolonë të veturash, gjë e cila ka bllokuar rrugën për Vollkovë, derisa njerëzit kanë qenë të detyruar në këmbë të ecin nëpër borë, transmeton Medial.mk.

Sipas informacioneve të “Fokusit”, në aksident lëndime të lehta ka marrë vajza e aktores Shenka Kollozova.

Loading...