Prej orës 17:40 ka ndalesë në qarkullim midis dy drejtimeve në aksin rrugor Strugë-Qafë Thanë, për shkak të një aksidenti rrugor.

Për momentin nuk ka informacione tjera rreth aksidentit në këtë rrugë dhe dëmet që janë shkaktuar.

Nga LAAM njoftuan se prej orës 07:00 për shkak të inçizimit të një filmi, qarkullimi në rrugën Radovish-Shtip, është në ndërprerje. /albeu.com/

Loading...