Sipas burimeve tona, një grua me veturën e saj duke tentuar të del nga parkingu, ajo ka ecur prap me veturën e saj dhe ka ngelur në mes të murit që ka mund të rrezikoj pjesëmarrësit e komunikacionit në rrugën kryesore “Goce Dellçev” në afërsi të sheshit “Skënderbe” në Shkup, njofton gazeta Lajm.

16804579_10154560495478167_1368916026_o

16735307_10154560495428167_416057952_o

Loading...