Maqedoni

Aksion humanitar “Ushqe 1.000”

humanitare

Aksioni më masiv për dhurim të ushqimit – “Ushqe 1000”, me rastin e shënimit të ditës botërore për luftë kundër urisë – 17 tetori do të promovohet sot në Shkup.

Qëllimi i këtij aksioni, është nxitja e solidaritetit, si dhe ngritja e ndërgjegjes shoqërore për dhurim të ushqimit të atyre të cilët kanë më së tepërmi nevojë, çdo ditë.

Organizatorë të aksionit janë Kryqi i Kuq i Qytetit të Shkupit dhe Lëviz gishtin – organizata “Eja Maqedoni” dhe nga shoqata civile për ndihmë të të pastrehëve dhe personave të rrezikur social “Mirësi”.

To Top