Njerëzit e mëdhenj kontribuojnë në promovimin dhe ngritjen e gjeneratave të reja.
Albin Kurti është vazhdimësia e Adem Demaçit… Amaneti i tij i pa përmbushur!
#amaneti
(Xh. Pozhari)

Image may contain: 2 people, text