Aleanca për Shqiptarët zgjodhi Shtabin Qendror për fushatën e referendumit Kryesia Qendrore e Aleancës për Shqiptarët në mbledhjen e rregullt të saj zgjodhi Shtabin Qendror për fushatën e referendumit.
Kryetar i Shtabit Qendror u zgjodh Mr.Sc Bujare Abazi.

Anëtar të shtabit qendror u zgjodhën:

Arben Taravari

Elmi Aziri

Vullnet Ferati

Remzi Mehmedi

Arta Toci

Halil Snopçe

Shefik Duraku

Zëdhënës i shtabit qendror të ASH u zgjodh Flakron Bexheti.

Kryetar i Komisionit për Financa u zgjodh Arif Musa.

Aleanca për Shqiptarët gjithashtu zgjodhi edhe moton për fushatën e referendumit “për NATO dhe BE”

Loading...