Informatë për Media

Kryesia Qëndrore e Aleancës për Shqiptarët në mbledhjen e regullt te saj zgjodhi Shtabin Qëndror për fushatën e referendumin. Kryetar i Shtabit Qëndror u zgjodh Mr.Sc Bujare Abazi.

Anëtar të shtabit qëndror u zgjodhën:

Arben Taravari
Elmi Aziri
Vullnet Ferati
Remzi Mehmedi
Arta Toci
Halil Snopçe
Shefik Duraku

Zëdhënës i shtabit qëndror të ASH u zgjodh Flakron Bexheti

Kryetar i Komisionit për Financa u zgjodh Arif Musa.

Aleanca për Shqiptarët gjithashtu zgjodhi edhe moton për fushatën e referendumit PËR NATO dhe BE. (INA)

Loading...