Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, përmes fotografive gjithmonë na ka treguar pasionin e tij për ecje në natyrë.

Kësaj radhe, ai bashkë me Nevzat Bejten janë ngjitur në një mal dhe janë fotografuar në hyrjen e shpellës./GM

Loading...